Roosterwijzigingen
Jaarplanner
Inloggen Webmail
Magister Webportal Leerlingen
Magister Webportal Ouders
Magister Webportal Docenten
Het weer Het weer!
Volg De Populier op Twitter

 

Op 9 oktober audities, vanaf 16 oktober wekelijks repetities voor de musical HAIR! 

 

WAAR GAAT HET OVER?

HAIR gaat over liefde, vrede, hippies, idealen, oorlog, flower power, vriendschap, en totale vrijheid. Een leven zonder wetten en regels, zonder taboes en zelfs zonder kleren… (Daar moeten wij in onze versie nog even iets op bedenken!) 

Van oorsprong was HAIR een off-Broadwaymusical uit 1967. In 1979 is er een film van gemaakt. Er zijn in de loop der jaren vele versies op de planken geweest, die allemaal op een andere manier afwijken van het origineel. Wij gaan op zoek naar onze eigen invulling van het verhaal, waarbij we de originele thema’s uiteraard overeind laten. 

 

CREW

Janie Ammeraal doet de regie. Zij heeft jarenlang als docent Nederlands op De Populier gewerkt en ook enkele keren de musical geregisseerd. Op het moment is ze zelf veel aan het acteren, in haar vrije tijd en beroepsmatig. Ze staat te popelen om nog eenmaal een mooie voorstelling op school te maken, nu Petra met zwangerschapsverlof is.

Fer van Duuren heeft de muzikale leiding. Hij begeleidt het orkest en de zang. Fer is muzikant, bandcoach en onder andere organisator van Get on Stage en Your Stage, waarin hij jonge muzikanten onderdompelt in de muziek en ze podiumwaardig maakt. Fer heeft met de Broadwaycast van HAIR opgetreden in Italië én met de Nederlandse cast gewerkt.

Rolf van Oven gaat het decor maken. Hij laat zich inspireren door zijn eigen creativiteit (en die is oneindig!) en laat daarbij ook ruimte voor leerlingen om mee te denken en te bouwen aan het decor. 

Tamara Hoogenboom heeft de productie in handen, wat erop neerkomt dat zij veel bij repetities aanwezig is, alles regelt waar bovengenoemden niet aan toe komen -van pizza’s bestellen tot scripts kopiëren- en een aanspreekpunt is op school.

 

CAST

Dat zijn jullie! Dus wil je dat hier jouw naam komt? Meld je dan aan voor de audities via de link op de website. Je krijgt dan een tekst ter voorbereiding van de spelaudities. Voor alle spelers en zangers en het orkest geldt sowieso: bereid Frank Mills Aquarius voor. 

 

COMMITMENT

Als je meedoet, verwachten we je iedere dinsdag om 15:00u in de gymzaal of in het muzieklokaal. We repeteren tot 17:30u. Wij zorgen ervoor dat je tijdig weet welke scène, of welk nummer we gaan repeteren, zodat jij je tekst goed kan voorbereiden. (Dus geen scripts op de speelvloer!) Op de dinsdag voorafgaand aan de toetsweken zijn de repetities in overleg. Er staat een extra dagrepetitie gepland op zondag 31 maart. De voorstellingen zijn in de week van 8 april. In deze week ben je dus alle middagen en avonden op school voor de leukste week van dit schooljaar en kun je geen andere afspraken maken. Deelname kost €25,-, waarvoor je ouders te zijner tijd een factuur ontvangen. Communicatie verloopt via je schoolmail en mededelingen op de monitor.

 

DECOR

Wil je meebouwen aan het decor, dan kan dat ook via de link. Rolf roept jullie tijdens de auditie op 9 oktober bij elkaar en legt de gang van zaken uit.

 

NOG VRAGEN?

Mail naar ammeraaljanie@gmail.com

 

Colofon
Populierstraat 109 - 2565 MK Den Haag - t 070 364 88 08 - f 070 363 23 12 - info@depopulier.nl
Colofon - Disclaimer