Roosterwijzigingen
Jaarplanner
Inloggen Webmail
Magister Webportal Leerlingen
Magister Webportal Ouders
Magister Webportal Docenten
Het weer Het weer!
Volg De Populier op Twitter
Ouders en leerlingen, zet e-mailadres en mobiele nummers in Magister!

 

We maken vaak van de mail gebruik om u als ouder op de hoogte te houden van schoolzaken. Zo worden de ouderbrieven per mail verzonden. We hebben dan uiteraard uw mailadres nodig. Wilt u controleren of uw mailadres in Magister staat en zo ja, of dit nog het juiste adres is?

 

Log in met uw eigen gebruikersnaam en wachtwoord (dus niet met dat van uw zoon of dochter). Klik op de button Mijn instellingen; klik daarna op het rode vierkantje met het witte driehoekje (links bovenin). Vul nu uw e-mailadres in en ook graag het nummer van uw mobiele telefoon (zonder streepje dus bijvoorbeeld 0612345678). Als u uw wachtwoord vergeten bent, kunt u telefonisch contact opnemen met mw. Hogendoorn van onze administratie.

 

Van alle leerlingen hebben we de mobiele nummers nodig om een sms'je te kunnen sturen met urgente mededelingen zoals de uitval van het eerste lesuur.

 

Log als leerling in met je eigen gebruikersnaam en wachtwoord. Klik op de button Mijn instellingen en klik daarna op instellingen. Klik vervolgens op het rode vierkantje met het witte driehoekje (links bovenin). Vul dan het nummer in van je mobiele telefoon (zonder streepje dus bijvoorbeeld 0612345678).

 

Colofon
Populierstraat 109 - 2565 MK Den Haag - t 070 364 88 08 - f 070 363 23 12 - info@depopulier.nl
Colofon - Disclaimer