Roosterwijzigingen
Jaarplanner
Inloggen Webmail
Magister Webportal Leerlingen
Magister Webportal Ouders
Magister Webportal Docenten
Het weer Het weer!
Volg De Populier op Twitter
Disclaimer & Colofon
Algemeen:
Ondanks de constante zorg en aandacht die wij aan de samenstelling van de website van Christelijk College de Populier besteden, is het mogelijk dat informatie die op deze site wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is. Zowel Christelijk College de Populier als de webmaster zijn echter niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de hierin aangeboden informatie. Aan de inhoud van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt. Alle op deze site genoemde informatie is geheel vrijblijvend en het gebruik ervan is geheel voor de verantwoording van de gebruiker.

Actualiteit:
Hoewel deze site regelmatig wordt geupdated en wij ernaar streven om correcte en actuele informatie te geven, kunnen wij niet garanderen dat de informatie juist is op het moment waarop deze ontvangen wordt of dat de informatie na verloop van tijd nog steeds juist is.

Externe links:
Deze website bevat links naar websites die niet door de webmaster worden beheerd. Deze links zijn uitsluitend ter informatie. Als u via een link naar een andere website gaat, is het privacybeleid van die andere site van toepassing. De webmaster controleert zo snel mogelijk de inhoud van deze websites maar kan dus niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud of de kwaliteit van deze websites. De link naar deze websites betekent niet dat de school en/of de webmaster de specifieke producten of diensten, die op deze sites staan, aanbevelen.

Foto's en informatie:
Het is niet toegestaan om teksten en afbeeldingen van deze site te kopiëren en/of dupliceren zonder toestemming van Christelijk College de Populier. Indien u bezwaren heeft tegen plaatsing van foto's en/of afbeeldingen, kunt u contact opnemen met de webmaster. Zend dan een mail naar: webmaster@depopulier.nl

PRIVACY

Privacy Reglement Lucas Onderwijs
Social Media Protocol Lucas Onderwijs

COLOFON

Christelijk College de Populier
Populierstraat 109
2565 MK Den Haag
Telefoon: 070-3648808
Rector: Dhr. H. Ordelman (info@depopulier.nl)

Webmaster: Mevr. J. Groenland (webmaster@depopulier.nl)

Grafische vormgeving: Studio Piraat (www.studiopiraat.nl) en Fris Ontwerp (www.frisontwerp.nl)
Technische realisatie: Zite Media (www.zite.nl)
Colofon
Populierstraat 109 - 2565 MK Den Haag - t 070 364 88 08 - f 070 363 23 12 - info@depopulier.nl
Colofon - Disclaimer