Roosterwijzigingen
Jaarplanner
Inloggen Webmail
Magister Webportal Leerlingen
Magister Webportal Ouders
Magister Webportal Docenten
Het weer Het weer!
Volg De Populier op Twitter
Hulpmentoren havo / vwo
Dit zijn de hulpmentoren van de brugklas 2017-2018

Wij zijn de hulpmentoren van de brugklas en we willen onszelf graag even voorstellen..

Wij zijn er om nieuwe brugklassers een beetje te begeleiden in hun eerste jaar op De Populier.

Daarom zijn we aanwezig bij de introductiedagen, sportdagen, het brugklaskamp en de brugklasfeesten. Als je vragen hebt kun je ons altijd aanschieten in de gang of kantine of tijdens een van de activiteiten waarbij wij aanwezig zijn.

B1A

Naam: Joëlle Borst (M4B)
Klas waar je hulpmentor van bent: B1A
Leeftijd: 15
Ik ben hulpmentor van de brugklas omdat ik het heel erg leuk vind om de leerlingen te helpen tijdens hun eerste jaar op de middelbare school! Ik had zelf ook 2 hele leuke hulpmentoren en dat vond ik toen super fijn omdat alles natuurlijk nog best wel spannend was.
Mijn tip voor brugklassers: wees aardig tegen de leraren dan doen zij dat ook tegen jou!

 

Chermilo Klas (M4D)
Klas waar je hulpmentor van bent: B1A
Leeftijd: 14 jaar.
Ik ben hulpmentor van de brugklas omdat het me leuk leek om bruggers te helpen om over angsten heen te komen die ik zelf had in de brugklas.
Mijn tip voor brugklassers: Doe goed je best en misschien lukt het je naar om naar 2 havo-vwo te gaan.

 

B1B

Naam: Marilyn Raats (M4A)
Klas waar je hulpmentor van bent: B1B
Leeftijd: 15 jaar.
Ik ben hulpmentor van de brugklas omdat ik graag de leerlingen wil begeleiden in hun eerste jaar op de middelbare school. Ik vond het zelf ook heel spannend maar mijn hulpmentoren hebben mijn jaar ook zeker leuk gemaakt.
Mijn tip voor brugklassers: gebruik je locker goed!
 


Naam: Fay Korenhof (M4A)
Klas waar je hulpmentor van bent: B1B
Leeftijd: 15 jaar.
Ik ben hulpmentor van de brugklas omdat Ik de leerlingen wil helpen maar ook veel plezier wil laten beleven in de brugklas.
Mijn tip voor brugklassers: Vraag op tijd hulp!

B1C

Naam: Nienke Weis (M4B)

Klas waar je hulpmentor van bent: B1C

Leeftijd: 15 jaar.

Ik ben hulpmentor van de brugklas omdat ik het heel leuk vind om kinderen te helpen als ze problemen hebben. En ze goed hun eerste jaar door te laten komen.

Mijn tip voor brugklassers : Blijf jezelf en heb plezier.

 

Naam: Carmen Özen (M4C)

Klas waar je hulpmentor van bent: B1C

Leeftijd: 15 jaar.

Ik ben hulpmentor van de brugklas omdat: ze dan weten dat ze altijd naar mij toe kunnen komen als er iets is of als ze iets niet weten.

Mijn tip voor brugklassers: Houd je leraren te vriend!!!!!

 

B1E

Naam: Daan Koopman

Klas: V5B

Hulpmentor van: B1E

Leeftijd: 16 jaar

Ik ben hulpmentor van de brugklas omdat: Het zijn van hulpmentor in de brugklas is mij vorig schooljaar erg goed bevallen. Ik heb er heel veel plezier in gehad om de nieuwe leerlingen van de populier de juiste weg te wijzen en al hun vragen te beantwoorden. Daarom wil ik dit het komende jaar weer graag voor ze doen.

Mijn tip voor brugklassers: Doe goed je best tijdens de lessen voor een goed resultaat op je rapport, maar vergeet vooral niet om veel plezier te hebben op jou nieuwe school!

 

 

Naam: Nika Matekovic
Klas: V5A
Hulpmentor van: B1E

Leeftijd: 15
Ik ben hulpmentor van de brugklas omdat: ik het super leuk vind om de bruggers te helpen in hun eerste jaar op de middelbare school. De meeste kinderen vinden het spannend om dingen te vragen aan hun mentor of docenten en daarom zijn wij er! Je kan altijd met een probleem of vraag bij ons terecht en ik vind het fijn om je te helpen.
Mijn tip voor brugklassers: Gebruik je locker! Om elke dag met alle boeken te sjouwen, is veel te zwaar. Stop daarom je onnodige boeken in je locker en wissel ze in de pauze om.

 

B1H

Naam: Tatum Jansen

Klas: V5B

Leeftijd: 16 jaar

Hulpmentor van: B1H

Ik ben hulpmentor van de brugklas omdat: Ik het heel leuk vind om de nieuwe leerlingen te leren kennen en omdat ik het altijd leuk vind om mensen te helpen.

Mijn tip voor brugklassers: Zorg voor een goede rugtas dit zal je heel erg helpen en maak je niet te druk over de brugklas want het wordt een super leuk jaar.

 

Naam:   Gaby Schaap

Klas:       H5B

Hulpmentor van: B1H

Leeftijd:  15 jaar

Ik ben hulpmentor van de brugklas omdat: Ik het leuk vind om nieuwe brugklassers de school te laten zien. 

Mijn tip voor brugklassers : Wees jezelf en geniet van dit jaar! 

 

B1G

Naam: Lune Opperman

Klas: H5C

Hulpmentor van: B1G

Leeftijd: 16 jaar

Ik ben hulpmentor van de brugklas omdat: Ik het erg leuk vind om brugklassers te helpen het naar hun zin te maken op de Populier.

Mijn tip voor brugklassers : Probeer vooral heel veel plezier te maken het komende jaar en maak van de brugklas een top jaar! Ook is het handig om wat boeken in je locker te stoppen zodat je niet heel veel boeken mee hoeft te dragen. 

 

 

Naam: Nora Schrijer 

Klas: H5C

Hulpmentor van: B1G

Ik ben hulpmentor van de brugklas omdat: ik het onwijs leuk vind om de brugklassers kennis te laten maken met de populier en ze te helpen zich op hun gemak te voelen in onze school, maar ook omdat het altijd heel gezellig is met de brugklassers en alle andere hulpmentoren!

Mijn tip voor brugklassers : gebruik je locker! Het is heel vervelend lopen met een zware boekentas.

 

A1A

Naam: Sophie Haayen

Klas:  V4B

Hulpmentor van: A1A

Leeftijd: 15 jaar.

Ik ben hulpmentor van de brugklas omdat: Ik heb zelf in mijn brugklastijd veel profijt van de brugklasmentoren gehad. En het lijkt me leuk om deze ervaring door te geven aan nieuwe brugklassers.

Mijn tip voor brugklassers : Maak er een leuke tijd van op de Populier. En wij staan voor jullie klaar om daarbij te helpen.

 

Naam:  Judit Salters 

Klas:  H4C 

Hulpmentor van: A1A

Leeftijd:  15 jaar  

Ik ben hulpmentor van de brugklas omdat:   Ik het leuk vind om de bruggers door hun jaar heen te helpen en ik vind het leuk om de brugklastijd die zij meemaken weer te herleven. 

Mijn tip aan de brugklassers: Geniet van je brugklasjaar, want het gaat snel voorbij.  

 

V1A

Naam: Zinah El Sayed

Klas: V4A

Leeftijd: 15

Hulpmentor van: V1A

Ik ben hulpmentor van de brugklas omdat: Omdat het mij gewoon heel leuk leek om de nieuwe brugklassers te begeleiden, omdat de brugklas een heel leuke maar ook moeilijke periode kan zijn. Dat heb ik zelf ondervonden en ik denk dat ik anderen daarmee kan helpen.

Mijn tip voor brugklassers : Blijf ALTIJD jezelf, niemand is het waard om te twijfelen aan jezelf. Stap ook vooral naar je mentor als je problemen hebt of als je gewoon met iemand wil praten.

 

Naam: Annique van der Maaten

Klas: V6A

Hulpmentor van: V1A

Leeftijd: 1

Ik ben hulpmentor van de brugklas omdat: ik het zelf heel spannend vond toen ik begon op deze school. Het is altijd fijn om een leerling te hebben die je kan helpen als er iets is of je vragen hebt. Ik vind het belangrijk dat de brugklassers met heel veel plezier kunnen terugkijken op hun eerste jaar.

Mijn tip voor brugklassers: geniet van je eerste jaar van de middelbare school en maak er gewoon iets leuks van!

 

B1F

Naam: Romy Pronk

Klas   : H4D

Hulpmentor van: B1F

Leeftijd: 15

Ik ben Hulpmentor van de brugklas, omdat: ik aan de nieuwe leerlingen wil laten zien dat hun nieuwe school net zo fijn en veilig is met vrienden als hun oude school.

Mijn tip voor brugklassers: wees niet bang om mensen aan te spreken, want iedereen is net zoals jij nieuw en nerveus op hun eerste paar dagen. Als je ergens mee zit, kan je altijd in vertrouwen naar een leraar, je hulpmentor, je teamleider, je mentor of natuurlijk een goede vriend(in) gaan.

 

 

Naam: Koen de Boer

Klas: H4B

Hulpmentor van: B1F

Leeftijd: 15

Ik ben hulpmentor van de brugklas omdat: toen ik een brugger was, vond ik het gaaf wat de hulpmentoren deden. Nu wil ik dat zelf graag doen voor de 1e jaars.

Mijn tip voor brugklassers : hou de conciërges te vriend!

 

Hulpmentoren mavo / havo
B1D

Naam: Rizak ben Nakhla (M4C)
Klas waar je hulpmentor van bent: B1D
Leeftijd: 15 jaar                            
Ik ben hulpmentor van de brugklas omdat ik het heel leuk vind om kinderen te begeleiden en om een voorbeeld te zijn voor de leerlingen.
Mijn tip voor brugklassers: doe je best en behaal goede cijfers!!

 

 

Naam: Cherise Lee (M4C)

Klas waar je hulpmentor van bent: B1D

Leeftijd: 15 jaar 

Ik ben hulpmentor van de brugklas omdat ik vroeger heel veel aan mijn hulpmentoren heb gehad en ik wil ook veel betekenen voor mijn bruggers. 

Mijn tip voor brugklassers: Laat je niet afleiden door de kinderen uit je klas. Je bent op school voor jezelf en voor niemand anders. 

 

Colofon
Populierstraat 109 - 2565 MK Den Haag - t 070 364 88 08 - f 070 363 23 12 - info@depopulier.nl
Colofon - Disclaimer