Roosterwijzigingen
Jaarplanner
Inloggen Webmail
Magister Webportal Leerlingen
Magister Webportal Ouders
Magister Webportal Docenten
Het weer Het weer!
Volg De Populier op Twitter
Sciencestroom

Animatiefilmpjes maken, goocheltrucs ontwerpen, raketjes bouwen, pinholefoto’s maken, het geheim van kaas ontdekken, zilver gieten en nog veel meer: allemaal dingen die je gaat doen als je voor de Sciencestroom kiest.

Word jij die topontwerper, die geniale wetenschapper of die briljante uitvinder? In ons gloednieuwe en hypermoderne sciencelab kun je je eigen sciencetalent ontwikkelen.

Cultuurstroom

Schilderen, beeldhouwen, filmpjes maken, fotograferen, acteren, dansen, zingen, muziek maken…

maar ook veel voorstellingen en exposities zien, je eigen scenario schrijven of samen een decor ontwerpen voor de musical…

Zijn dat dingen die jou als muziek in de oren klinken? Dan is de Cultuurstroom iets voor jou!

Sportstroom

Snowboarden, muurklimmen, tennissen, boksen, beachvolleyballen, schaatsen, kitesurfen en ga zo maar door. Kies je voor de Sportstroom, dan krijg je iedere week drie uur clinics naast de ‘gewone’ drie uur gym. Een topsporter hoef je niet te zijn (mag wel), maar jij moet sporten leuk vinden!

Basisstroom

Zandsculpturen maken, samen koken, websites en maquettes bouwen, een gave lip-dub in elkaar zetten, ontdekken wat er allemaal op het stadhuis gebeurt en het verkeer beter leren doorgronden met spannende simulaties. Zijn bovenstaande activiteiten iets voor jou? Dan is de basisstroom een goede keus!

Colofon
Populierstraat 109 - 2565 MK Den Haag - t 070 364 88 08 - f 070 363 23 12 - info@depopulier.nl
Colofon - Disclaimer